در ابتدای این دیدار آقای مهندس گائینی ضمن معرفی اعضای ستاد، بیانات کوتاهی را ارئه نمودند.سپس مرجع عالیقدر ضمن تسلیت ایام شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا(س)، فرمودند:”من از همگی عزیزان تشکر می کنم و اینکه این بار مسئولیت را در شهر قم که دارای ویژگی های خاصی است به عهده گرفته اید، به فال نیک می گیرم”.
معظم له اظهار امیدواری کردند که :” رسیدن به نتیجه مطلوب دور نیست چرا که در مراحل گذشته و برای مثال در همین قم و بر اساس یک حرکت منسجم، دوستانی از همفکران شما رای می آوردند و به همین جهت من معتقدم اگر با هم باشید، یقیناً رای غالب با شما خواهد بود”.
ایشان تاکید کردند: “شرایط کشور به دلایل مختلف از دوم خرداد سال ۷۶ سخت تر و حساس تر است چراکه برای مثال آن موقع در راس بدنه اجرائی کشور، شخص آقای هاشمی برای حفظ آراء مردم به عنوان سوپاپ اطمینان عمل می کردند . یا صدا و سیمای امروز با صدا و سیمای آن موقع خیلی متفاوت است و اگر ذره هائی از انصاف را در آن روزها می توانستید در صدا و سیما ببینید، اکنون عکس آن یعنی تخریب های برنامه ریزی شده را در اعمال این رسانه، کاملاً می توانید مشاهده کنید. از طرفی رقبای شما به معنای کامل متمکن و مجهزند و تمام امکانات مالی کشور در اختیار آنهاست؛ البته از جهتی دیگر این انتخابات برای شماها شکلی خاص تر و حساس تر هم دارد چراکه در این دوره، دو نفر از فرزندان معنوی حضرت امام که نماد نو اندیشی در عرصه های سیاسی و اجتماعی اند، به عنوان کاندیدا مطرحند و از این جهت که شما باید به گونه ای عمل کنید که باعث تضعیف شخص دیگر نشوید، مسوولیتتان سنگین تر و خاص تر نسبت به انتخابات های گذشته است”.
معظم له افزودند: “وقتی لبه های شمشیر تخریب توسط رقبا، تیزتر می شود، شما باید به همان اندازه مقاومت خود را بالا ببرید و این را بدانید و مطمئن باشید که مثلاً اگر آقای کروبی و امثال ایشان اثر گذار نبودند، این همه حملات به آنها نمی شد و باید متوجه باشید که از این موانع چگونه عبور کنید”.
ایشان فرمودند: “اولین نکته برای رسیدن به موفقیت این است که انسان قضیه را جدی و سنگین فرض کند و با تمام قوا برای این حرکت مایه بگذارد. این ذهنیت در انتخابات ۷۶ هم وجود داشت که انتخابات از پیش تعیین شده است، ولی اینگونه نشد و من معتقدم که در این دوره هم به واسطه ارائه برنامه ها و شکل صحبت های کاندیداها با مردم، رابطه نزدیک تری بین مردم با کاندیداها حس می شود و من احساس می کنم چنین شکلی در انتخابات های گذشته وجود نداشته است. چراکه برنامه ها عموماً حساب شده، قابل دفاع، کاربردی،برنامه ریزی شده و علمی است”.
مرجع عالیقدر در قسمت دیگری از سخنان خود بیان داشتند: “این انقلاب با یک فکری شکل گرفت که در راس آن یک فقیهِ عارفِ عاملِ صاحب اندیشه قرار داشت و اگر این انقلاب با تفکر آن بزرگوار شکل گرفته باید ادامه آن نیز با همین فکر و اندیشه باشد”.
ایشان با اشاره به یک خاطره چنین افزودند:”مرحوم آیت الله فاضل(ره) نقل می کردند که در زمان حیات امام بزگوار، مساله رویت هلال ماه شوال بر مرحوم آیت الله گلپایگانی(ره) ثابت شده بود ولی برای امام نه، این مساله به گوش ایشان رسیده بود و نتیجتاً مرحوم حاج احمد آقا(ره) را به قم فرستاده بودند. ایشان هم خدمت مرحوم آیت الله گلپایگانی(ره) رفته و به ایشان عرض کرده بود: امام فرمودند رویت هلال بر من ثابت نشده ولی ظاهراً برای حضرتعالی ثابت شده، بنابراین بر من هم حکم کنید تا من هم افطار کنم… منظور من این است که روزی نگاه نسبت به قم و مرجعیت اینگونه بوده، ولی با کمال تاسف امروز نه تنها آن نگاه به قم نمی شود، بلکه با بی اعتنائی و کم توجهی برخورد می شود. من با صراحت می گویم که اهانت و برخوردی که در طول این چند سال اخیر با حوزه و مرجعیت شده، بی سابقه بوده است .
یا اینکه در دوران همه روسای جمهوری قبلی نگاه مدیریت به مردم نگاه ابزار نبود ولی امروز چه؟فقط مردم به این درد می خورند که دنبال ماشین فلان مسوول بدوند ولی وقتی حرفی بزنند می شوند ضد همه چیز؟”.
ایشان با بیان خاطره ای دیگر از حضرت امام(ره) فرمودند:”روزی به عنوان اعضای شورای سرپرستی صدا و سیما خدمت امام رسیدیم، ایشان با گلایه به آقای محمد هاشمی با این عبارت فرمودند: چرا صدا و سیما شده سیاه و سفید؟ چرا در تلوزیون یا من را نشان می دهید یا آقای هاشمی را؟ چرا از بقیه استفاده نمی کنید؟…. یک روز نگاه امام آنگونه بود امروز هم با کمال تاسف، صدا و سیما تکلیف شرعی احساس می کند که تمام نیروهای منتسب به جریان خط امام را از حتی از وقایع تاریخی حذف کند”.
ایشان در ادامه فرمودند: “همه ما باید تلاش کنیم به گفتمان و فکر امام(ره) بازگردیم . با کمال خوشبختی با آمدن این دو بزرگوار رایحه مدیریت امام(ره) در جامعه طنین انداز شده”.
معظم له تاکید کردند: “ما زمانی به فکر امام(ره) عمل کرده ایم که من عندی از آن برداشت نکنیم و نگوئیم فلان جا منظور امام فلان جور بوده بلکه مثلاً وقتی امام می فرمود نظامیان وارد مباحث سیاسی نشوند، این دیگر تفسیرهای کذائی نمی طلبد”.
ایشان به استقبال های مردمی از کاندیداهای اصلاح طلب اشاره کرده و فرمودند: “نوع استقبال ها چه در محیط های آکادمیک و چه در محیط های اجتماعی از این دو بزرگوار، نشان دهنده اقبال و استقبال مردم از گفتمان امام است”.
معظم له تصریح کردند:”آنانی که امروز آقای کروبی و یا مهندس موسوی را مورد بی مهری و کم لطفی قرار می دهند، مقصودشان این دو بزرگوار نیستند بلکه نسبت به امام و آراء و اندیشه های ایشان، عقده گشائی می کنند چراکه برخورد با این دو نفر، برخورد با گفتمان انقلابی حضرت امام(ره) است”.
مرجع عالیقدر به شناخت خود نسبت به دو کاندیدای مطرح جریان اشاره کرده و فرمودند:”نگاه من نسبت به این دو نفر نگاه کسی است که غیر از شناخت کامل، برای مدت های طولانی با این دو نفر کار مشترک کرده است. من همینطور که آقای کروبی را نماد شجاعت،صداقت، مدیریت و گذشت می دانم مهندس موسوی را نیز بینی و بین الله گذشته از صفا و صمیمتی که در وجودش می شناسم، نماد جریان اجرائی مدافع حقیقی حضرت امام(ره) می دانم. مهندس موسوی در طول دوران جنگ در مدت چند سال این کشور را با درصدی از درآمد سالانه امروز، اداره کرد و کشور ما درگیر جنگ هم بود حالا ببینید که امروز درآمد کشور ما چقدر است و کشور چگونه اداره می شود! یا شما به مدیریت های آقای کروبی در تمام دوران بعد از انقلاب توجه کنید. هنوز فرزندان شهداء خاطرات خوش مدیریت ایشان در بنیاد شهید را در ذهنشان دارند و یا نمایندگان مردم، قاطعیت های ایشان در دفاع از حقوق اساسی مردم را به یاد دارند.
من با صراحت عرض می کنم که تخریب این دو نفر را تخریب راه، اندیشه و افکار حضرت امام(ره) می دانم. من اصرار و خواهشم از دوستان این است که تا آخرین لحظه از هر دو عزیز، به یک شکل دفاع شود”.
ایشان فرمودند:” امروز مدافعان این حرکت، مدافعان واقعی حضرت امامند و اصولگرایان واقعی اینها هستند و آنانی که دم از اصولگرائی می زنند ولی یاران امام را تخریب می کنند، دروغ گویانی بیش نیستند. آیا معنای اصولگرائی دروغ پراکنی در سطح جامعه است؟ آیا معنای اصولگرائی حمله به یاران واقعی امام(ره) است؟ آیا معنای اصولگرائی عبارت از این است که ما حریم یاران انقلاب را بشکنیم، اگر این اصولگرائی است همه بدانند که من مخالف این اصولگرائی هستم”.
ایشان در پایان افزودند:”من آینده را روشن می بینم و مطمئنم با گذشت زمان اقبال مردم هم بیشتر خواهد شد و موفقیت از آنِ قرائتی از اسلام خواهد بود که انقلاب کرد و پایه گذار آن امام خمینی(ره) بود …
در راه خود به هیچ وجه دچار شک و شبهه نشوید و مطمئن باشید هر چه تلاش کنید در نزد خداوند ماجور خواهید بود”.
برای مشاهده تصاویر این دیدار، اینجا کلیک کنید.
اشتراکگذاری این نوشته
کد QR را اسکن کنید یا از لینک کوتاه بالا برای اشتراکگذاری این نوشته استفاده کنید