مرجع عالیقدر با اشاره به گروهها و تشکلهای سیاسی فعال در کشور از هنگام جدایی مجمع روحانیون مبارز از جامعه روحانیت مبارز، مجمع روحانیون مبارز را از مدافعان واقعی افکار و اندیشههای امام (ره) دانست.
عضو سابق مجمع روحانیون مبارز در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران با اشاره به ملاقات آقایان موسوی بجنوردی، توسلی، کروبی، محتشمی و انصاری با مهندس میرحسین موسوی، افزودند: در تحلیلهای کلی به این نتیجه رسیدهایم که مهندس موسوی، دارای خصوصیاتی است که میتواند به عنوان بهترین گزینه برای ریاستجمهوری ،آرای اکثریت مردم را بدست آورد و در صورت کاندیدا شدن، صد در صد از ایشان حمایت میکنم.
ایشان فرمودند: مهندس میرحسین موسوی، کسی بود که در بحرانیترین دوران، به مدت هشت سال اداره امور کشور را به عنوان نخستوزیر بر عهده داشت و کولهباری از تجربیات دوران امام، جنگ و بعد از جنگ را دارد.
معظم له ادامه دادند: تشکلهای روحانی و غیرروحانی، دانشگاهیان و گروههای هجدهگانه ائتلاف دوم خرداد به این نتیجه رسیدهاند که در این مقطع راهی جز حمایت از مهندس موسوی ندارند.
آیتالله بیات زنجانی با اشاره به نقش مشارکت گستردهی مردم در کمرنگشدن تهدیدات خارجی نظام گفتند:حضور مستقیم آمریکا در مرزهای ما خطر را نسبت به گذشته جدیتر میکند.
معظم له با انتقاد از شیوهی برگزاری انتخابات هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی، ابراز عقیده کردند: حضور کمرنگ مردم و اعمال سلیقه شخصی و سیاسی دستاندرکاران نظارت بر انتخابات و برخورد حذفی با کاندیداها و کنار گذاشتن طیف عظیمی از افراد صالح و جریانات و هواداران آنها، باعث شد مردم مثل گذشته در انتخابات شرکت نکنند.
این مدرس برجسته حوزه و دانشگاه از مهندس موسوی به عنوان شخصیتی نام برد که میتواند جریانات اصلاح طلب و مدافعان اندیشه امام (ره) را منسجم کند و مردم را وارد صحنه نماید.
ایشان،با بیان این مطلب که وجدان عمومی مردم هرگز خطا نمیکند، ادامه دادند: تجربه نشان داده است که هر گاه مردم آگاهانه وارد صحنه شوند به جای اینکه حمایت ۱۵ درصدی از حکومت داشته باشند، با حضور خود در انتخابات حماسه میآفرینند.
معظم له با اشاره به تبلیغات تریبونهای رسمی برای شرکت در ادوار مختلف انتخابات، گفتند:حماسه را خود مردم می آفرینند و تبلیغات دامنهدار نمی تواند تاثیر زیادی بر رای آنها بگذارد.
عضو هیئت رئیسه دورههای دوم و سوم مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور پرشور مردم در انتخابات ۱۲فروردین و رای به ریاستجمهوری شهید رجایی و دوم خرداد ۱۳۷۶ و ۱۸خرداد ۱۳۸۰ و همچنین ایام ارتحال امام (ره) گفتند: حماسه مردم به نوع تلقی و پذیرشی که از افراد دارند، برمی گردد.
ایشان ضمن اشاره به حضور اقشار مختلف جامعه در میان خبرگان دور اول افزودند: هم جریانی که رای آورده بود و هم جریانی که رای نیاورده بودند، در میانشان مرد و زن و روحانی و دکتر و دانشگاهی بودند.
اشتراکگذاری این نوشته
کد QR را اسکن کنید یا از لینک کوتاه بالا برای اشتراکگذاری این نوشته استفاده کنید