سئوال: آیا خوردن ژلاتین به دست آمده از حیوانی که ذبح حلال نشده‏ ‏است، جایز است؟

سوال

پاسخ: با سلام و تحیت؛ ظاهراً استحاله شده و خوردن آن جایز نیست.



0
adminfaq 8 سال 0 Answers 121 views 0